Begeleiders

Zin geven aan wat je doet. Werk. Loopbaan. Studiekeus. Activiteiten.

Ervaarring begeleiders zijn: Joske Elsinghorst, Mieke Miltenburg, Stendert Rademakers, Caroline Rijnbeek, Amarins Pothoff-Sijbesma en Juul Martin.

Welke vormen hebben wij in de wereld gezet? Hoe klopt het voor ons?

Joske Elsinghorst

Als iemand overlijdt, zie ik dat mensen geen woorden kunnen vinden. En omdat ik wil dat liefde niet stopt en gedeeld blijft na het overlijden heb ik Engelboeken ontwikkeld.

Juul Martin

Ik zou het geweldig vinden als ieder team in staat is om zelf te creëren en te veranderen. Dan wordt het echt betekenisvol. Daarom coach ik teams en help ik leiders ruimte te maken. Ik werk nu aan een boek ‘Maak Ruimte’

Juulmartin.nl

Caroline Rijnbeek

Ik zeg altijd: ‘ik heb geen eigen vorm”. Ik hou van het uitproberen van verschillende vormen en kies wat passend is voor het moment. Ik heb een rugzak vol werkvormen, ideeën en experimenten. De vorm is voor mij volgend op de uitdaging en de personen in de uitdaging. Mijn verlangen is dat iedereen meedoet.

Mieke Miltenburg

Ontdekselen bleek het woord te zijn wat bij mijn verlangen past. Want iedereen heeft wel een talent zijn, een geheim of een eigenschap die te weinig benut wordt. Ontdeksel ze!

Stendert Rademakers

Ik verlang ernaar dat mensen doen waar ze automatisch goed in zijn en lol in hebben. Dat ze anderen helpen omdat het ze vleugels en levensgroei geeft. Dat ze dat niet alleen doen om zelf van te kunnen leven maar anderen ook helpen voor hun zelfwaardering. Dat doe ik als met de Ervaarring, als coach en door als docent het ‘leren te vieren’.

Doen wat je wil – Stendert