Begeleiders

Onze groep van mooie en bezielde Ervaarring begeleiders bestaat uit: Joske Elsinghorst, Mieke Miltenburg, Stendert Rademakers, Caroline Rijnbeek, Amarins Pothoff-Sijbesma, Vanessa Luyten (B), Maïke Weenink, Marieke van Driel, Femke Huibers-Saffrie, Else Buitenhuis, Annemieke de Vries en Juul Martin.

Joske Elsinghorst

Als iemand overlijdt, zie ik dat mensen geen woorden kunnen vinden. En omdat ik wil dat liefde niet stopt en gedeeld blijft na het overlijden heb ik Engelboeken ontwikkeld.

Juul Martin

Ik hou van ontwikkelen en creëren. Zeker als dat vormen zijn die mensen doen groeien, zoals de Ervaarring bijvoorbeeld. Ik zou het geweldig vinden als ieder team in staat is om zelf te creëren en te veranderen. Dan wordt het echt betekenisvol. Daarom coach ik teams en help ik leiders ruimte te maken, ook met ervaarringen voor teams.

Juulmartin.nl

Caroline Rijnbeek

Ik zeg altijd: ‘ik heb geen eigen vorm”. Ik hou van het uitproberen van verschillende vormen en kies wat passend is voor het moment. Ik heb een rugzak vol werkvormen, ideeën en experimenten. De vorm is voor mij volgend op de uitdaging en de personen in de uitdaging. Mijn verlangen is dat iedereen meedoet.

Mieke Miltenburg

Ontdekselen bleek het woord te zijn wat bij mijn verlangen past. Want iedereen heeft wel een talent zijn, een geheim of een eigenschap die te weinig benut wordt. Ontdeksel ze!

Stendert Rademakers

Ik verlang ernaar dat mensen doen waar ze automatisch goed in zijn en lol in hebben. Dat ze anderen helpen omdat het ze vleugels en levensgroei geeft. Dat ze dat niet alleen doen om zelf van te kunnen leven maar anderen ook helpen voor hun zelfwaardering. Dat doe ik als met de Ervaarring, als coach en door als docent het ‘leren te vieren’.

Doen wat je wil – Stendert

Vanessa Luyten

Ik verlang ernaar dat zoveel mogelijk mensen ‘waar-maken’ waar hun hart blij van wordt, waar hun licht van aangaat. Als intuïtief coach begeleid ik mensen om dichter bij zichzelf en van daaruit ook dichter bij een bruisend leven te komen. Onze eerste Ervaarring begeleider in België.

Vanessa Luyten

Maïke Weenink-Tankink

Als coach voor Mens & Organisatie in de Achterhoek is mijn missie om mensen en organisaties te laten stralen van binnenuit! Door je bewust te maken van wie je bent en je te helpen her-inneren wat je allemaal in je draagt, ga jij echt stralen. Zo zul jij de mensen en dingen aantrekken in je leven die bij je passen! Wat mag de Ervaarring jou brengen?

Marieke van Driel

Als adviseur en trainer help ik mensen en bedrijven graag beginnen. Aan een project, een goede samenwerking, een mooie ontwikkeling. Sociaal en duurzaam. De Ervaarring is een heel sterke werkvorm om jou, je team of je groep daadwerkelijk te helpen beginnen. Wat is jouw volgende stap?