Het Ontstaan

Bijna per ongeluk ontdekten we de Ervaarring. Dat ging als volgt.

Juul Martin had na tien jaar van eigen dromen waarmaken een jaar de tijd genomen op uit te werken wat hij had geleerd. Om dat door te kunnen geven en anderen te helpen hun dromen waar te maken. Een resultaat daarvan is het Handboek voor Wereldverbeteraars waarin hij beschrijft hoe je jouw droom waarmaakt. Een wezenlijk onderdeel van het boek en zijn aanpak is het vinden van wat jou te doen staat om die droom te realiseren. Het ontdekken van wat jou het meeste zin en energie geeft. En hoe je dat in een concrete vorm giet zodat je aan de slag kunt.

Nu leren wij mensen hun droom waar te maken binnen School voor Wereldverbeteraars, met hele programma’s. Deelnemers stuiteren van de energie en gaan als een raket kunnen we met trots zeggen. Voor deze programma’s ontwikkelden we de Ervaarring. Het is altijd de start van een meerdaags programma.

Al gauw kregen we door dat de Ervaarring meer kan dan alleen het ontdekken van een vorm om aan je droom te bouwen. Maar wat dan? Na een reeks pilots hebben we geleerd dat de Ervaarring heel veel vragen kan verhelderen rond:

Wat staat mij nu echt te doen?
Hoe kan ik voor mij zinvol werk doen?
Welke loopbaankeus kan ik maken zodat het klopt?

En we zijn nog maar net begonnen. Wees welkom met jouw vraag.

Wat wil jij ontdekken vandaag?